Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt

Därinne
Längst in
Lägger jag kärleken
Värmer den
Med tanken




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-02 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish