Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slutet

Vad är en människa värd
i denna vackra värld
fylld av spott och spe
har hon svårt att hänga me

Då fylls hon av hopp ändå
och försöker universum förstå
blickar upp mot vintergatans ljus
lyssnar, tycker sig höra ett brus

Det är änglars sång från skyn
det är guds försyn
att hon ännu lever här
trots umbäranden och besvär

En dag bärs hon ut
livets fårade kind är slut
när hon i gravens djup sänks ner
finns hon inte mer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-02 09:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att göra det bästa av livet som är.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP