Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja,nu är ju denna text inte från skrivarlyan utan ifrån en besökare som hade fräckheten komma å påstå att han hade startat ett bättre skrivarhak än mitt som han bemäktigade benämna Skrifvarsoffa den idioten.


SKRIFVARSOFFAN

Vääääälkommen till skrifvarsoffa äfven
nu idag i detta århundrade å va tror ni
vi ska skriva om idag då ? ja inte vet jag
men kanske ni, för inte kan de väll va
om pappas illaluktande kallsonger eller
om mammans blodiga tamponger nää !
så vi hålla oss väl på det högre litterära
planet väl även om alla detaljer bör
vara väl noga markerade i litteratur-
historiens analer,vaginaler och övriga
inälvors livsviktiga organ för att ge ett
så detaljerat intryck av människobarnet
och livet på jorden i en värld utan balans
som denna,så skrif ni va ni vill utan att
skämmas för de finns ingen människa
som är värd att skämmas inför.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-06-02 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP