Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR FÖR MYCKET SOM FÖRÄNDRAS

Det är för mycket som förändras

och på allt för nära håll

Endast tron gör att jag trots allt kan stå ut

Många anser att förändring

inte spelar någon roll

men själv önskar jag att allting ska ta slut

 

Jag vill inte precisera mig

ty detta är privat

Era synpunkter kan ni bespara mig

Men förändringar kan göra mig

ohyggligt obstinat

Särskilt sådana som inte är OK

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2023-06-02 12:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra kommentarer bägge!
Tack bägge!
2023-06-05

  rostspik
Nyliberalism och privatiseringar.
En samhällsanda som säger att förändring i sig är nåt bra, även när det blir sämre.
2023-06-03

  Koloristen
Gamla posten och järnvägen tillbaka!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP