Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8710

 

 

Vissa gör rätt för

sig andra inte dubbelt

upp för oss andra

bidragsfuskare skatte-

smitare saknar moral

 

lögner från makten

svårt att förstå dokument

som är belagda

med sekretess vilka är

det som ska skyddas folket

 

eller de som styr

sanningen kommer fram

om inte förr så

senare kommer byken

tvättas men då  är jag död

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-02 13:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Folke är den som skakar näven
men Stella gör detta förstås även
smakar det så kostar det
som en kan påstå om verklighet
skummar det så skummar stäven
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP