Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om varför vi finns


Varför finns vi?

Dikt av Julia Engström.

Varför finns vi? det undrar jag, jag tänker på det vareviga dag.

Är det för att vi ska få dansa i månljus och andas in doften av syrener?

Är det för att vi ska kunna greppa små nyfödda barnahänder och följa dem på livets resa?

Är det för att vi ska få skratta tills vi får ont i magen o kyssas i solnedgångar?

Är det för att vi ska få känna gemenskap och glädje när vi solar oss i varandras leenden?

Kanske är det alltihop, vad tycker du?




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 13:57



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja nåt är du definitivt på spåren.
2023-06-06

  KamomillKillen VIP
Håller med
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP