Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8712

 

 

Fjärilen landar

på hennes bröstvårta den

som söker finner

i lust och fägring stor är

passionen livets nektar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP