Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brunst

det råkar vara
brunst
som har makten

pengar eller
livet säger
affärsmännen
och vi bjuder
dem på
vin

det jag säger
gäller över
hela universum




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 14:37



Bookmark and Share


  N.Femlin
jag tycker mycket om den här dikten när jag väl tar mig tiden att läsa den och försöka tolka den. För varje gång jag läser den, gillar jag den mer.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP