Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma


Jag är en praktisk drömmare

Dikt av Julia Engström.

Jag är en drömmare, jag vill inte vara fastkedjad i vardagens måsten. Samtidigt kan jag tycka att det avkopplande att jobba med händerna o inte tänka.

Men, det måste finnas utrymme för att sväva iväg och göra planer för framtiden.

Praktiska göromål är skönt för hjärnan men ibland känns som att själen långsamt förtvinar om jag inte får utrymme att flyga bland molnen.

Jag har aldrig gillat uttrycket ”fötterna på jorden” för både mina fötter och hela jag är uppe i det blå.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 14:48



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, hela Jorden är uppe i det blå om man tänker på det.
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP