Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rött ord

säg n-ordet igen
inte sedan sommaren 81
har det varit grönt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-06-02 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP