Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nora



Jag svävar i din rymd
fristående
med stark förankring
där min önskan
att tillfredställa
dina krav
på frihet
att leka med elden
är obegränsade




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-06-02 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP