Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAN SOM VAR DU

Han som blev din
obesvarade fråga,
en gåta,
ett mysterium
ingen kände
som du kunde fråga.

Han som ingen ägde,
han var du.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2023-06-02 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP