Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fjärden i solnedgång


Låt mig bara få längta
bort ikväll

och sedan i drömmen
färdas

längs den solgata
jag över fjärden ser

För att sedan slås
av tanken
att det nog räcker så här

och att jag alls inte
behöver någonting mera




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-02 17:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Här fångar du skönheten och stillheten en vacker sommarkväll. Rogivande dikt!
2023-06-03

  Kungskobran VIP
Din vandring är så skön
den är livets underbara lön.

Vad är det för något i förgrunden på bilden?
2023-06-03

    Hydran
Solgator
Golgator
Alligator
Hydran med dator:

Larz talar med passion och kunskap.
2023-06-03

  Gunnar Hilén VIP
Ingen behöver nån jäkla Golgata. Och när poeten säger att hon inget mer behöver, så är det så. Det känns väldigt bra.
2023-06-03

    Hydran
Hydran tycker till:

Larz talar klokt.
2023-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Jo, du behöver Golgata.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP