Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It’s so easy

It’s so easy to belive in stars

Or God

Blame everybody else.

Because

It’s so hard to look at yourself



That’s why

You look up

Here

Or there

Insted of looking

Inside

Your sphere




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten