Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERAPISOFFAN NÄR SOM HELST


Det du tänker att jag tänker
är bara dina tankar och inte
mina för skulle du tänka som
jag tänker skulle du aldrig
tänka på det sätt som du nu
gör.

-Hur tänker man då
när man tänker som dig ?

Talar jag om det så vet du ju
hur jag tänker och det tänker
jag inte göra.

-Men hur vet du hur jag
tänker då ?

Det avslöjar ni genom era
felaktiga frågeställningar
vars insinuationer är helt
missriktade och avslöjar
er själv.

-Tänk att det har jag aldrig
tänkt på.

Nä ! men tänk på det
nästa gång
ni försöker överföra
era förminskande
skittankar på nästa klient.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2023-06-05 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP