Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa jag vet

Det bästa jag vet är när
du brister ut i ett leende.
Det bästa jag vet är när
du når ditt crescendo
och exploderar ut i en
extas som är gränslös.
Det bästa jag vet är när
vi ligger tillsammans
efteråt och delar en cigg.
Det bästa jag vet är att
din själ har läkts och att
du vågar leva fullt ut.
Det bästa jag vet är när
du brister ut i ett leende.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP