Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bland allt det vi såg…


De platser vi for förbi
dröjer i minnet kvar

böljande i sommartid

Bland sädesfälten
lite vid sidan av

Där vallmons röda kjol
syntes fladdra

bland havre, blåklint
och råg

Bland allt det
vi i förbifarten såg




















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-03 07:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Vallmons röda kjol". Beskrivning av omvärlden med en konstnärs blick.
2023-06-03

  Kungskobran VIP
Det är bara att njuta av allt det fina vi har så länge man finns kvar
2023-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk bild!

Olle Olsson Hagalund berättade att han såg och sedan väntade han. En del av det han sett mognade sedan fram till målningar. Fritt ur minnet.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP