Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Opus 8710. Av Fale Bure 2023-06-03. Datum skvallrar om då texten lästes, oavsett när den lades ut.


Kommentar på en text (2539) bara ord





Folke är den som skakar näven
men Stella gör detta förstås även
smakar det så kostar det
som en kan påstå om verklighet
skummar det så skummar stäven




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-06-03 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP