Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kompetensinflationen


Meritlistan


Ju fler kunskaper
desto fler intentioner

Ju fler intentioner
desto fler försök

Ju fler försök
desto fler avslag

Ju fler avslag
desto mer tid som går

Ju mer tid som går
desto högre krav

Ju högre krav
desto färre kunskaper har du

och hur gärna du än vill

är det alltid någon
som passar bättre än du.



30/5 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-03 09:37



Bookmark and Share


  Respons VIP
Låter som den sorgliga konsekvensen av för mycket kunskaper i ett anställningsförhållande.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP