Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FLER OCH FLER TAR AVSTÅND

Fler och fler tar avstånd från mig

Det är inte mitt problem

Varför tar de avstånd från mig?

Jag betraktas som extrem

Har galoscherna fel passform

blir det bara till att dra

Fler och fler tar avstånd från mig

och det tycker jag är bra

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2023-06-03 12:37



Bookmark and Share


  Koloristen
I min bok är det där inte sällan en god sak. Är ofta på underdoggarnas sida.
2023-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Tack så mycket!
Men hys inga illusioner.
Det jag skriver är fakta.
Folk läser mina insändare, eller vad det nu är de hakar upp sig på. När jag sedan möter dem på stan är det knappt de hälsar.
Men jag bryr mig inte. Det är agnarna som sållas från vetet.

Själv hatar jag sport.
2023-06-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej, det kan du verkligen inte säga, du är exceptionellt enastående och de inser att de inte kan hänga med dig och tävla/välsignade lördagen. Just nu tittar jag på Stockholm Marathon.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP