Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hat ingen kärlek

Kärleken tänder ett
hat som utplånar
fiendens argument.
Hatet sätter en tydlig
gräns för idiotin.
Utan hat ingen kärlek.
Utan kärlek inget liv.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-03 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP