Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


världens största gorilla

jag är sinnig
och vet inte
vart jag ska
ta vägen

ut ur den
ondes grepp vill jag
fortast möjligt

har bara det
i tankarna

men det är
världens största
gorilla som håller
mig fast

en ond varelse

satan i kubik




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-06-03 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP