Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



KRÅKA

Fabriksgrå,
med lukt av sot och regnmoln
och ålderdomshostans hesa hat,
hukar kraken,
misstänksam och misslynt
bland grälsjuka kumpaner
som sörjer sina förspillda liv.

Bombplanstung
hackar han gärna ut ögonen
på inbillade fiender
när tillfälle ges
och kräver kraxande insläpp
till himmelriket
trots sin onumrerade kölapp.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-03 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP