Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tandtroll

det jag trodde
först borde jag
inte ha trott

sockerfri läsk
fräter ej
på tänderna

det fel jag
gjort
är att inte
tro på Gud
och käkat
godis

jag önskar
Jesus ville
skicka mig
en ängel
som får
tandtrollen att
låta min mun
vara ifred




Fri vers av SatansSon
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-03 15:48



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag har aldrig haft hål, men har tandlossning i gengäld! Diabetes och socker går dessvärre inte att kombinera med framgång!
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon