Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När dagen gryr


Gryende dagar och skimrande möjligheter.

Dikt av Julia Engström.

Morgondaggen glimmar och hela luften fylls av ren nyfikenhet inför dagen som snart gör entré.

Ljuset är påväg, de första solstrålarna smeker kullen vid krönet.

Inuti mig gryr värmen, den växer och fyller mitt inre med tankar mjuka som siden.

I den nya färska dagen av idag hopar sig möjligheterna, precis som våriga blomknoppar kan de slå ut till vackra röda rosor eller vissna ihop och dö.

Det är oförutsägbart hur dagen kommer te sig, men det finns en sann skönhet i förväntans skimrande önskan.





Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-03 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP