Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


vattenlöpare

byter ben som vattenlöpare
över ytan
växlar fokus plötsligt
var städet klart
fick nya numret till vän
som blev glad
märkligt sett det förut
änkor och motsvarande kön
tappar luften
lika illa vem. antar det kan kallas
livslusten
antar det inte drabbar taivän
exet tänker på sina barn
och barnbarn
De växte från varandra
skildes som vän
hon stolt klara sig själv
vilket hedrar
Många x finns odrägliga
blodsugare

bortskämda blir de inte
thailändare de har inte som
Sverige sociala skyddsnät
de har samma norm
som Sverige en gång
barnen betalar för föräldrarnas
trygghet ålderdom
föräldrar har bekostat barnens
skolgång
det är väl det som kallas
moral hänsyn respekt
med modersmjölken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-03 17:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi har det bra i Sverige trots vi klagar
godnatt klokuggla
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP