Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för allt, Freud

Jag gick och la mig
med ambitioner
att underhålla
sensuella abstraktioner
men kom av mig
och somnade istället,
min dagdröm blev till dröm
och jag hörde mig själv
föreläsa för farsan
om mitt behov
av oinskränkt frihet,
vid rummets ena fönster
monterade vi sedan
med möda
en 2-meters bazooka
innan jag diskuterade
Allen Ginsberg och Ronald Laing
med han den långa i Lorry
när jag till sist blev vaken
ville jag fortsätta
med min dagdröm
men orkade inte
riktigt bry mig
den var så trivial
och förutsägbar
i jämförelse




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-03 23:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
En fantastisk fantasivärld i dikatarjagets undermedvetna mylla.
2023-06-04

    Sefarge VIP
Tjaa lustmord
I dröm en sak.
Satanistisk
Lustmördare
med special
-opertion i
Verkligheten
En helt annan
. ..?

2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP