Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pansarvagn

en bra tjej hör
ihop med mig
och därmed jämnt

vi vet en som
uppfyller varje
krav

och jag kan inte
annat än älska henne'

det jag vill sätter
dock Satan stopp för

jag har inget
'att göra
utan att gå på
som en pansarvagn
mot Himmelriket




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-04 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlåt
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP