Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OLUST

Olustig är ordet

för min sinnesstämning

Olust tornar upp sig

som en stor fördämning

Hur ska bäckar porla?

Hur ska älven brusa?

Juni står sig slätt här

Gröna, sköna, ljusa

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-06-04 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP