Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mönstret



alltefter läser mönstret
växer stickningen fram
blir det en kofta eller en mössa
kanske en sjal och vantar
med pälsbrämad kant

den som stickat samtidigt som rabblade läxan
efter kursens slut
hade en sopsäck bautastor
till brädden fylld åt dem som fryser
finner andra motiv än sticket
av syndarnas larm




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP