Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotation i Anitkabir


Recep Tayyip Erdogan svärs in,
svordomarna yr,
förbannelser och invektiv faller
som sten och aska ur världens vulkaner;
”jävlar i hellvitte” och ”fan också”
vräker fram som pyroklastiska flöden
över hela Turkiet,
och Mustafa Kemal Atatürk roterar
i Anitkabir

Ingen turk står svärslös;
ej heller någon annan




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-06-04 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP