Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fula gubbar



de använder spackelspade
när de maskerar sig
under tjocka lager de vill dölja
ändå hörs ekot från dem
de sparkade ut från sitt hem
skam över rutan ändå skölja
huset förvandlades
till en stor orgel, vinden
spelar sorgsna visor på
och alla handlar om
patriarkatets fula gubbar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-06-04 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP