Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mumlarna

vi tillhör inte längre mumlarna
de som aldrig lärt sig sjunga ut
de gömde som en dyrbar skatt
allt bland vokaler och konsonanter
de smackar och vickar på tungan
och mumlar medan de backar ur tavlan
de svänger sig in och ut
mellan dörr och karm
för inte bli stående mot väggen
och den vita flaggan hissad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-06-04 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP