Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudfyr

Evigheten är en plats
dit man kan cykla eller gå.

Evigheten är vägen genom gläntan
i eftermiddagssolen
där tiden sover
vaktad av skimrande hundlokor
och humlornas dova utombordsmotorer.

Evigheten
är ett ljud som aldrig upphör.
Den drömmande vårens andetag
de mumlande vågorna
som önskar mörka klippor godnatt
lommens plötsliga signal
som blinkar till som en ljudfyr.

Jag vill aldrig vara utom hörhåll.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-04 12:01



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tänker att jag skrivit detta vid någon vid dina texter tidigare: när en text fungerar, fungerar den: och så är...

Och när Du som avslutning drar i ett urtidsljud, reser en "ljudfyr" tror jag inte det kan bli bättre.

Och så som jag ofta gör tänker jag på Kierkegaard: var kan evigheten vara om inte i ett nu?
2023-06-06

  Lustverket VIP
Mystikern i dig som levererar en hälsning från det tidlösa.
2023-06-05

  Kungskobran VIP
Om man kunde nå evigheten så skulle den inte finnas
2023-06-05

  Skatflickan VIP
Vackert~•°•
Avslutet blir som en cirkel
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP