Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själakropparna



Hur skulle 
mina fattiga ord
kunna översättas
direkt till din själs språk
Som darrande fjärilsvingar
på ett bräckligt grässtrå
är min omtanke
Viljan att nå dig
lamslagenheten
hindrar min kärlek
att få blomma
Ändå är ditt leende
tyst förstående




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-04 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP