Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans



I dina armar
den klassiska döden
Anonyma möten
Ett landskap av drömmar
i ett flöde
försätter oss i trans
Erotisk högspänning




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-04 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP