Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängshumlor

Lägger mina tankar
mot gräset

försiktigt

Hallonsnåren
ovan mig
gårdens djungel

Surret av ängshumlor

Från sjön
hörs avlägset
ljudet av en
utombordare

Ladusvalorna
flyger lågt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-04 14:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En ögonblicksbild att njuta av .
2023-06-12

  BenGust VIP
Med öppna sinnen inför gräsrots-perspektiv och alla surrdunkande
färger och rytmer.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP