Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RASERIET

Raseri är naturligt och normalt

Raseri är en säkerhetsventil

Raseriet är fundamentalt

Raseri triggas främst av dålig stil

 

Jag får vredesutbrott varenda dag

Det kan andra ha synpunkter på

Men jag lever, är ingen vaxdocka

Därför erupterar jag då och då

 

Vi är skapade med raseri

liksom alla har skapats med ett skratt

så jag släpper fram mitt raseri

fastän folk undrar om jag har fått fnatt

 

Raseriet är inte destruktivt

Luften rensas när stormen blåser hård

Självbehärskning kan vara konstruktivt

men får den helt ta över blir det vård!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-06-04 15:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Just det. Pajasarna som dillar om att de aldrig blir arga eller hatar LJUGER.

2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP