Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egoismens tidevarv

Då vi inte förstår oss själva
hur kan någon förstå andra
Ingen är perfekt
ändå dömer den ut andra
då den bär ett sänke
sin egen ryggsäck
Alla upptagna av sitt
bryr sig inte om grannen
drunknar
klandrar andra för de
bär annorlunda kläder och inte
talar i tungor

utan klarspråk




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-06-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP