Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hydra helig ohelig

Die Hydra
Die Heilige Hydra
Långt ovan Honom
Men under honom
Han som skänkte mig mitt namn




Övriga genrer av Hydran
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-06-04 16:49



Bookmark and Share


    Hydran
Byt Honom mot Henne om du dyrkar kvinnan/gudinnan.
2023-06-04

    Hydran
Hydra larzensis.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Hydran