Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

En annan värld.
Än nu.
Någonstans vilar min själ av rådjursblick.
Efteråt alltjämt stilla.
Kyssen mer passionerad då.
Före vingklippta nätters sorl.
Bekant med drakägg och midsommarsol.
Kanske förknippar jag vilsenheten med nattsvart frånvaro.
Så småningom ett annat liv.
Tillsvidare en annan viskning cikadorna gömt.
Trådsmal närhet smälter under kastanjeträden.
Även trollhassel trasslar in sig i sig själv.
Genom huden andetag darrar.
Känner nästan ingenting längre.
Än ytor av totalt tystlåtet brus.
Kunde varit hemligheter.
Kunde varit avslöjanden.
Men innan dess.
Följer fotspåren.
Dit de leder.
Kanske inte alls.
Men så länge jag känner dofterna av vit jasmin.
Jag älskar.
Passionerat.
Bläcksvart.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-06-04 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP