Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skogsgläntans brud

Ur gläntans
multnande löv

Hon grönskande
stiger opp
med vidöppna blad
och vita små klockor
på rad

Lika stilrent gracil
och fin
Som det vackraste
smycket i ditt skrin

Det är hon som
varje år
klädd till brud
i dalar och skogsgläntor
står




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-05 00:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ljuvligt skir dikt med rara rim som lyfter fram den underbara liljekonvaljen. Bokmärker.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP