Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOCKET.SE part III - so long...

 

Så vad hände?

INGET!

Är fullt igång att packa ner skiten

Montera ner allt så att det blir lättare att hantera

BLOCKET.SE blir historia

Det finns säkert andra sätt att bli av med sitt möblemang,

men jag tänker skriva ett mail

Ett mail till exet

Låta honom veta att nu tänker jag flytta

Sätta ut skiten utanför lägenheten

Nu blir det hans ansvar

JAG GER UPP!

 




Övriga genrer av Charly
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-08-14 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly