Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lugn stund

Känn ivrighet

Stapla rader av nyfikenhet

Se hur livet bygger upp

Segrar  över svårigheter

Har  förmågan

Lägga bort det som gör ont

Känn då lugnet  sakta  komma

Spänn en båge över

En ny bro

Visar styrkan var stegen ska gå

Hittar till slut  hem

Till lugnet inombords




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-05 10:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-06-06

  alicja lappalainen VIP
det känns att allt som man kämpade för faller på sin plats. Gillar!
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP