Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFLUENSAN

Vedervärdig virusvåg
har nu fått mig infekterad.
Jag som var så glad i håg
är nu sur och irriterad.
Halsen rosslar, snuvan rinner,
hostan hackar, febern brinner.
Influensan lömsk och låg
gör min kropp kontaminerad.

Ute lyser juni ljum.
Fåglar sjunger, ungar hoppar.
Instängd i mitt mörka rum
skräller, nyser jag och droppar.
Virusvågens influenser
känner inga åldersgränser.
Influensan, dryg och dum,
vedervärdigheten toppar

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-05 16:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag känner igen mig, även om jag inte har influensa. Låter konstigt men så är det.
Snyggt rimmad text. du är en mästare på det.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP