Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"SPRAY IT ON THE WALL, IN CAPITAL LETTERS!" (SHAM 69)


STORA BOKSTÄVER

"TALA MED MINDRE BOKSTÄVER!"

SA EN LÄRARE TILL OSS

HAN TALADE OM LEKTIONERNA

OCH HADE JU RÄTT, FÖRSTÅS

MEN UTANFÖR SKOLANS VÄGGAR

TOGS DE STÖRSTA BOKSTÄVERNA FRAM

DET HANDLADE DÅ LIKSOM NU OM

ATT SPRÄNGA ANKORNAS DAMM

 

LARZ GUSTAFSSON 5/6 2023

 

INGEN TALAR OM FÖR MIG HUR JAG SKA SKRIVA!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-06-05 16:56



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
LILLA A, LILLA B, LILLA C
Gillar.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP