Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjysst tjej

jag vet nog om
att jag får in
Satan
i min själ
då jag minst
av allt anar det

en sjysstare
person än
anna finns inte

och då
angriper han mig'
han som bara
vill ont




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-05 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP