Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ett skamset förlåt av AndLou


Fyllesvinet

Ett fyllesvin det är ja
mera brännvin vill jag ha
då mår jag jävligt bra
förmår de stora sakerna
kaxig som ett svin
tror att jag är fin
men allt har sitt slut
ingen gillar en suput




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-05 20:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nej fulla människor är inte roliga. Men alkoholmissbuk kan vara svårt att komma till rätta med.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP