Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BYFÅNEN


Planet Göran

Jag ska inte käka
Nån djävla Ravioli

Utmärkt dialog i
Ballander sa Chilenaren

Nästan som
Snabba Cash

Bron, Beck ingen
Skildnad sa Chinesen

Alla män är på taket
Letar efter Donnan vid din sida

Som ville leva
Livet deluxe




Övriga genrer (Kåseri) av Federico Romano VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-05 20:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vilken fin tjej
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP