Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


storbystade gunilla och söta monica

sån sa kioskkäringen
i persberg
och gav mig
växeln
tillbaka
handen

gunillas och
monicas mormor

deras morsa hade
inte tid med dem

så då fick
de bo hos
mormor och morfar
daffy




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-06-05 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP